Acesta este unul dintre domeniile la care se face referire în introducerea la cea de-a 16-a ediție în care nu au existat decizii recente și cifrele au fost pur și simplu actualizate pentru inflație, pentru mai multe ediții ale acestor ghiduri. Prin urmare, ar putea fi necesar să se ia în considerare dacă există motive adecvate pentru a revizui hotărârile pe baza legii mai vechi din acest capitol.

În afară de dermatita scalpului, majoritatea cazurilor raportate se referă la dermatita mâinilor. Este posibil ca premiile mai mari să fie justificate acolo unde fața este afectată. Acest capitol include și alte afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema și psoriazisul.

Despre dermatita si alte afectiuni ale pielii se stiu o mutime de informatii dar ce nu stiati este ca puteti primii despagubiri de la locul de munca daca aceste afectiuni au aparut din cauza acestuia.

1. Dermatită la ambele mâini, cu crăpături și dureri, care afectează angajarea și capacitatea casnică, eventual cu anumite consecințe psihologice care durează de câțiva ani, poate la infinit                intre   £13,740 si £19,200

2. Dermatita uneia sau ambelor maini, continuand pentru o perioada semnificativa de timp, dar rezolvandu-se cu tratament si/sau folosirea manusilor pentru sarcini specifice.

      intre   £8,640 si £11,410

3. Mâncărime, iritație, și/sau erupții cutanate pe una sau ambele mâini, dar se rezolvă în câteva luni cu tratament. O agravare de scurtă durată a unei afecțiuni preexistente a pielii va intra, de asemenea, în această categorie.           intre  £ 1.710  si  £ 3,950

claim-today-clock-Thumbs Up-pose

We've made it very easy to get advice