Întrebarea dvs.: Pot primi despagubiri pentru că am căzut pe stradă?

Introducere

Depinde de circumstanțele căderii. Dacă v-ați împiedicat de o defecțiune a trotuarului sau a drumului și ați suferit o vătămare, este posibil să puteți solicita despăgubiri de la consiliul local sau de la autoritatea de autostrăzi responsabilă cu întreținerea drumului.

Cu toate acestea, dacă pur și simplu ați alunecat sau v-ați împiedicat din cauza propriei neglijențe, este puțin probabil să puteți solicita despăgubiri. Pentru a afla dacă aveți posibilitatea de a cerere despăgubiri și ar trebui să cereti un avocat pentru vătămare, sunați la Claim Today acum.

Stiati ca in cazul in care v-ati accidentat pe strada puteti sa depuneti reclamatie si sa primiti compensatii banesti ?

Ei bine da, se poate !

Ce inseamna o accidentare pe stradă

Un accident pe stradă apare de fel atunci când o persoană se împiedică pe o suprafață neuniformă, cum ar fi o crăpătură pe trotuar, o groapă sau o piatră slăbită. Suprafețele alunecoase, cum ar fi frunzele umede sau gheața, pot fi, de asemenea, o cauză a căderilor. Suprafețele neuniforme, cum ar fi scările sau bordurile, pot duce, de asemenea, la căderi.

Cauze ale accidentelor stradale

1. Fisuri în trotuar

2. Pavaj denivelat

3. Pietriș afanat

4. gropi

5. Capace de canal ridicate

6. Tigla trotuar lipsă sau spartă

7. Borduri și jgheaburi neîntreținute

8. Drenaj stradal prost intretinut

9. Ramuri de copaci și tufișuri în deasupra

10. Dărâmături și gunoi pe stradă

Împotriva cui revendic

Dacă ați fost rănit după o cădere pe stradă, este posibil să puteți face o reclamație împotriva autorității locale. În funcție de circumstanțele căderii, cum ar fi dacă a fost cauzată de un pavaj spart sau de un alt defect, este posibil să puteți solicita despăgubiri de la consiliul local. Dacă incidentul a avut loc pe teren privat, este posibil să puteți face o cerere împotriva proprietarului terenului. Dacă căderea a fost cauzată de o terță parte, este posibil să puteți face o reclamație împotriva acelei persoane.

Toate aceste potențiale părți responsabile vor avea asigurare iar compania de asigurări se va ocupa de cererea ta

Ce dovezi sunt necesare

De obicei, doar fotografii ale zonelor în care ai căzut care arată defectul și dimensiunea sau dimensiunile acestuia – din aceasta vă putem spune dacă aveți o reclamație.

Alte dovezi aditionale ce v-ar putea sustine cauza:

Aceasta ar putea include declarațiile martorilor de la oameni care au văzut căderea

fotografii/videoclipuri ale incidentului

fișe medicale/facturi care să arate eventualele răni suferite în urma căderii

orice dovadă că căderea a fost cauzată de o parte neglijentă, cum ar fi Consiliul sau un proprietar privat

probele ar putea include documente care să arate că entitatea sau persoana respectivă era responsabilă pentru menținerea străzii într-o stare de siguranță

sau înregistrări care arată orice rapoarte anterioare de pericole similare.

Ce să faci după o cădere în stradă

Trei pași importanți:

Dacă ați suferit o cădere pe stradă, este important să solicitați asistență medicală de la medicul dumneavoastră sau să vizitați o cameră de urgență a spitalului cât mai curând posibil.

Faceți fotografii și videoclipuri ale zonei sau locului în care ați căzut cât mai curând posibil.

Dacă ați suferit răni grave, vă recomandăm să contactați un avocat pentru vătămare corporală pentru a discuta opțiunile legale.

Concluzie: Da, este posibil să puteți revendica

Pentru a afla, vă rugăm să luați următorii pași și să luați legătura cu avocatul nostru cu experiență de 25 de ani, care vă va confirma în scurt timp dacă aveți șanse mari de succes:

1. Faceți fotografii/fotografii/video cu scena: Faceți fotografii cu scena căderii, pământul, zona din jurul vostru și orice daune vizibile care au apărut ca urmare a căderii.

2. Obțineți informații de contact ale martorilor: dacă există martori la cădere, asigurați-vă că obțineți informațiile de contact ale acestora.

3. Depuneți un raport la Consiliu sau la proprietarul proprietății, dacă este posibil: putem face acest lucru pentru dvs

4. Solicitați asistență medicală: Solicitați imediat asistență medicală pentru a vă documenta rănile.

5. Păstrați toate documentele și probele: Păstrați toate documentele legate de accident, inclusiv fotografiile, declarațiile martorilor, fișele medicale și orice alte documente care ar putea fi relevante.

6. Contactați un avocat specializat în vătămări corporale: Claim Today, care vă sprijină 100% din 1999, a ajutat mii de clienți să solicite cu succes despăgubiri după un accident pe stradă.

Orice întrebări suplimentare după o cădere sau o alunecare într-un loc public, vă rugăm să sunați și să vorbiți cu avocatul nostru cu experiență de 25 de ani care vă va sfătui (nu un operator de call center)

Accident sau vătămare pe stradă, contactați acum Claim Today, sunați la 0800 29 800 29 sau trimiteți un e-mail la info@claimtoday.com

claim-today-clock-Thumbs Up-pose

We've made it very easy to get advice