Introducere

Da. Dacă ați fost rănit ca pieton într-un accident cauzat de o altă persoană, este posibil să puteți solicita despăgubiri. Pentru a avea o cerere de succes, trebuie să puteți dovedi că accidentul a fost cauzat de neglijența celeilalte persoane. Ar trebui să solicitați consiliere juridică cât mai curând posibil pentru a vă asigura că puteți face o cerere de succes.

Cum se rănesc pietonii într-un accident rutier

Pietonii se pot răni într-un accident rutier în multe moduri. Pot fi loviți de un vehicul, pot suferi traumatisme  în urma unui impact, pot fi izbiti de un obiect precum o mașină, pot fi aruncați din forța impactului sau pot fi prinși în mijlocul unei coliziuni între două vehicule. În plus, pietonii pot suferi arsuri, oase rupte și leziuni interne.

Cum poate un pieton după un accident să dovedească neglijența

Un pieton care a fost rănit într-un accident poate dovedi neglijență furnizând dovezi că șoferul a fost neglijent sau imprudent în acțiunile sale. Aceasta ar putea include furnizarea de fotografii cu locul accidentului, mărturia martorilor, dovezi fizice, cum ar fi urme de derapaj și orice alte dovezi care demonstrează neglijența șoferului.

În plus, pietonul ar trebui să solicite asistență medicală și să păstreze toate înregistrările privind îngrijirea medicală, deoarece aceasta va fi o dovadă importantă pentru a dovedi neglijența șoferului.

Cum poate un pieton să solicite consiliere juridică după un accident

1. Cea mai bună modalitate pentru un pieton de a solicita consiliere juridică după un accident este să contacteze un avocat în vătămare corporală. Un avocat de vătămare corporală de la Claim Today poate ajuta un pieton să-și înțeleagă drepturile și opțiunile legale după un accident. Asistăm pietonii din 1999.

2. Contactați o organizație ”fara castig-fara plata” : O opțiune pentru un pieton care caută consiliere juridică după un accident este să contacteze Claim Today iar noi vom acționa fără câștig, fără taxă, fără risc pentru tine. Oferim asistență, consiliere juridică si gratuită persoanelor care nu își permit să angajeze un avocat.

3. Contactați o organizație de sprijin pentru victime: multe orașe și state au organizații pentru drepturile victimelor care pot oferi consiliere juridică pietonilor care au suferit un accident. Aceste organizații recomandă Claim Today, deoarece suntem experți în dreptul vătămărilor corporale și putem oferi sfaturi și asistență pietonilor care au suferit un accident.

Claim Today este o companie din Marea Britanie specializată în furnizarea de consiliere și asistență în materie de reclamații a persoanelor care au fost rănite în accidente pietonale sau care au suferit pierderi financiare.

Oferim consiliere și asistență cu privire la toate tipurile de vătămări corporale ale pietonilor, cereri de despăgubiri financiare și de despăgubire auto. De asemenea, vă putem ajuta cu cereri de despăgubire pentru vătămări în locuri publice, neglijență medicală, accidente cauzate de vehicule cu motor, vătămări penale și accidente de muncă.

Concluzie: Poate un pieton să solicite despăgubiri

Este important ca un pieton să solicite despăgubiri după un accident din mai multe motive. În primul rând, dacă pietonul a suferit leziuni fizice sau emoționale, ar putea avea nevoie de asistență financiară pentru a acoperi cheltuielile medicale și orice salariu pierdut din cauza lipsei de muncă. În plus, pietonul poate avea dreptul la despăgubiri pentru durerea și suferința cauzate în urma accidentului.

În cele din urmă, dacă accidentul a fost cauzat de neglijența unei alte părți, cum ar fi un șofer, pietonul poate fi capabil să tragă la răspundere compania de asigurări a părții responsabile pentru acțiunea lui.

Puteți să solicitați fără câștig, fără taxă, fără risc cu Claim Today – rănit ca pieton

Accident sau accidentare la locul de muncă, noi vorbim 17 limbi diferite. Luați legătura acum cu Claim Today

Sunați la 0800 29 800 29 sau trimiteți un e-mail la info@claimtoday.com

sau WhatsApp SMS +44 7901 558503

Revendicați astăzi Vă sprijinim 100% din 1999!

claim-today-clock-Thumbs Up-pose

We've made it very easy to get advice