CARE SUNT DREPTURILE MELE DUPA UN ACCIDENT LA LOCUL DE MUNCA

Introducere:

După un accident de muncă, este important să solicitați imediat asistență medicală dacă este necesar. Următorul pas este să raportați incidentul supervizorului sau angajatorului, dacă este posibil. Apoi, angajatorul ar trebui să investigheze incidentul, să ofere orice tratament medical necesar și să completeze un raport de accident. În funcție de gravitatea accidentului, angajatorului i se poate cere, de asemenea, să depună un raport la Executivul pentru sănătate și siguranță (HSE).

Amintiți-vă că aveți dreptul să vă asigurați că accidentul dvs. este înregistrat în carnetul de accidente, apoi să consultați un avocat gratuit pentru a vedea dacă puteți face o reclamație

Claim Today a ajutat mii de clienți din 1999 să solicite cu succes despăgubiri după un accident de muncă în toată Anglia și Țara Galilor, indiferent dacă vă aflați în Londra, Midlands sau North, vă putem ajuta.

Drepturi dupa un accident de munca

Aveți dreptul să încercați să obțineți compensații pentru cheltuielile medicale, rețetele plătite, orice medicament pe care l-ați achiziționat și ați pierdut din salariu. Acest lucru se poate face prin depunerea unei cereri de despăgubire pentru accident la Claim Today, aceasta cerere se depune pentru a ne asigura că sunteti platit de compania de asigurări. De asemenea, puteți avea dreptul la alte beneficii, cum ar fi reabilitare, formare profesională sau pierderi viitoare, dacă sunteți rănit grav.

Aveți dreptul de a depune o cerere de vătămare corporală împotriva angajatorului dvs. dacă credeți că accidentul a fost cauzat de neglijența acestuia. Dacă incidentul a avut loc din cauza unui produs defect, este posibil să aveți, de asemenea, dreptul de a depune o acțiune în justiție împotriva producătorului.

Drepturi general valabile ale tuturor angajatilor la locul de munca

Angajații au dreptul la un loc de muncă sigur, fără pericole cunoscute pentru sănătate și siguranță. Angajatorii sunt responsabili pentru asigurarea unui loc de muncă sigur, care include furnizarea de echipamente de siguranță necesare, instruire și respectarea protocoalelor de siguranță. Angajații au dreptul să raporteze condițiile de muncă nesigure și să refuze munca nesigură fără teama de posibile consecinte.

Drepturile lucrătorilor la locul de muncă depind de locul în care lucrați și de legile care vă reglementează locul de muncă. În general, lucrătorii au dreptul la:

– Un mediu de lucru sigur și sănătos

– Salarii corecte și ore rezonabile

– Fara discriminare și hărțuire

– Acomodări rezonabile pentru dizabilități

– Fara consecinte pentru exercitarea drepturilor lor

– Confidențialitate

– Concediu plătit: drept de concediu

– Indemnizație de boală: indemnizație de boală legală sau indemnizație de boală a companiei

– Siguranta locului de munca

– O voce la locul de muncă – Acces la reprezentarea sindicală

– Dezvoltare, formare și ucenicie

– Angajatorii mai mari oferă beneficii precum asigurări de sănătate și planuri de pensionare

Dupa un accident la locul de muncă,  obtine-ti drepturile in siguranță

Este ilegal să concediezi un angajat pentru că a făcut o cerere de vătămare care este protejată de lege. De asemenea, este ilegal să concediezi un angajat ca răzbunare pentru depunerea unei cereri de despăgubire. În cazul în care un angajat consideră că a fost concediat pe nedrept pentru că a făcut o reclamație pentru accident de muncă, ar trebui să solicite consiliere juridică și va avea o cerere suplimentară împotriva Angajatorului. Este foarte rar și puțin probabil să vă pierdeți locul de muncă pentru cererea facuta.

 Sunați acum pentru a afla mai multe și pentru a vă simți în siguranță în depunerea reclamației pentru accidentul de muncă.

Accident sau accidentare la locul de muncă, contactați acum Claim Today, sunați la 0800 29 800 29 sau trimiteți un e-mail la info@claimtoday.com

claim-today-clock-Thumbs Up-pose

We've made it very easy to get advice