Ce înseamnă „„Fărăștig fără taxă””?

Un acord „„Fără câștig fără taxă”” este un aranjament între dvs. și Claim Today . Înseamnă că, dacă cererea dvs. de despăgubire este nereușită, nu va trebui să plătiți o taxă neprevăzută pentru serviciile avocatului dumneavoastră.

Un acord „„Fără câștig, fără taxă”” este o opțiune bună dacă ați fost rănit într-un accident care nu a fost din vina dumneavoastră și credeți că ați putea cere despăgubiri. Înseamnă că vă puteți urmări cererea fără să vă faceți griji cu privire la riscul financiar implicat.

Dacă vă gândiți să faceți o cerere „„Fără câștig, fără taxă””, este important să discutați mai întâi cu un avocat pentru a discuta opțiunile dvs. Aceștia vă vor putea sfătui dacă un acord „„Fără câștig fără taxă”” este potrivit pentru dvs. și, de asemenea, vă vor putea ajuta cu procesul de depunere a unei cereri.

Istorie

Acordurile „„No win No fee”” din Marea Britanie au început în 1995. Au fost introduse pentru a ajuta persoanele care au fost rănite în accidente care nu au fost din vina lor să caute dreptate fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la riscul financiar implicat.

Înainte de introducerea acordurilor „„No win No fee””, persoanele care doreau să depună o cerere de despăgubire trebuiau să-și plătească avocații în avans, chiar dacă cererea lor nu avea succes. Acest lucru a însemnat că persoanele care au fost rănite în accidente, dar care nu aveau bani pentru a plăti taxele legale, de multe ori nu au putut să-și urmărească pretențiile.

Acordurile „„No win No fee”” au ajutat să fie mai ușor pentru persoanele care au fost rănite în accidente să obțină despăgubirile pe care le merită. De asemenea, au facilitat accesul oamenilor la consultanță și reprezentare juridică.

Beneficiile „„Fărăștig, fără taxă””

Acordurile „„No win No fee”” au o serie de avantaje pentru oamenii obișnuiți, inclusiv:

Protecție financiară: Acordurile „„No win No fee”” înseamnă că nu va trebui să plătiți nicio taxă juridică dacă cererea dvs. este nereușită. Acest lucru vă poate ajuta să vă protejați de pierderile financiare în cazul în care cererea dvs. este nereușită.

Accesul la justiție: acordurile „„No win No fee”” facilitează pentru persoanele care au fost rănite în accidente să obțină despăgubirile pe care le merită. Acest lucru se datorează faptului că înlătură bariera financiară în calea urmăririi unei cereri.

Liniște sufletească: Acordurile „„No win No fee”” vă pot oferi liniște sufletească știind că nu va trebui să plătiți nicio taxă juridică dacă cererea dvs. este nereușită. Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați pe recuperare și pe viitor.

Dacă ați fost rănit într-un accident care nu a fost din vina dumneavoastră, ar trebui să discutați cu un avocat la Claim Today pentru a discuta dacă un acord „„Fără câștig, fără taxă”” este potrivit pentru dvs.

Accesul la Justiție

Aranjamentele „„Fărăștig, fără taxă”” îmbunătățesc accesul la justiție, făcând mai ușor pentru oameni să depună cereri în justiție fără a fi nevoiți săși facă griji cu privire la riscul financiar implicat. Acest lucru este util în special pentru persoanele care au fost rănite în accidente, dar care nu au bani pentru a plăti taxele legale.

Aranjamentele „„No win No fee”” facilitează, de asemenea, accesul persoanelor la consultanță și reprezentare juridică. Acest lucru se datorează faptului că este mai probabil ca avocații să preia cazuri pe baza „„Fărăștig, fără taxă”” dacă cred că au șanse mari de succes.

Ca urmare a aranjamentelor „„Fără câștig, fără taxă””, mai mulți oameni pot accesa justiția și obține compensația pe care o merită.

Rate de succes: câștig sau pierde?

Rata de succes a cazurilor „„Fără câștig, fără taxă”” variază în funcție de tipul de reclamație, de severitatea prejudiciului și de puterea cazului. În general, totuși, aproximativ 70-80% din cazurile „„Fără câștig, fără taxă”” au succes.

Aceasta înseamnă că, dacă ați fost rănit într-un accident care nu a fost din vina dvs., aveți șanse mari de a câștiga o reclamație „„Fără câștig, fără taxă””. Cu toate acestea, este important să ne amintim că fiecare caz este diferit și nu există nicio garanție de succes.

Dacă vă gândiți să faceți o cerere „„Fără câștig, fără taxă””, este important să discutați mai întâi cu un avocat pentru a discuta opțiunile dvs. Aceștia vă vor putea sfătui dacă un acord „„Fără câștig fără taxă”” este potrivit pentru dvs. și, de asemenea, vă vor putea ajuta cu procesul de depunere a unei cereri.

Câte „„Fărăștig fără taxă”” sunt?

Nu există cifre oficiale cu privire la numărul de cazuri din Marea Britanie care sunt urmărite cu acorduri „„No win No fee””. Cu toate acestea, un studiu realizat de Law Society a constatat că aproximativ 70% din cererile de vătămare corporală sunt făcute pe baza „„Fără câștig, fără taxă””. Acest lucru sugerează că există milioane de cazuri în Marea Britanie care sunt urmărite cu acorduri „„No win No fee”” în fiecare an.

Acordurile „„Fără câștig, fără taxă”” sunt o opțiune populară pentru persoanele care au fost rănite în accidente, deoarece le permit să își continue cererile fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la riscul financiar implicat. Dacă cererea are succes, avocatul va lua un procent din despăgubire drept onorariu. În cazul în care cererea este nereușită, clientul nu va trebui să plătească niciun comision.

Acordurile „„No win No fee”” pot fi o opțiune bună pentru persoanele care au fost rănite în accidente, dar este important să înțelegeți riscurile și beneficiile înainte de a intra în unul. Avocații își vor sfătui întotdeauna clienții la cea mai bună opțiune pentru ei.

Ce fel de caz poate fi pe un „„Fărăștig, fără taxă””?

Un avocat bun de vătămare corporală va accepta un caz „Fără câștig, fără taxă” dacă consideră că există șanse mari de succes. Ei vor lua în considerare, de asemenea, gravitatea vătămării, tipul de accident și valoarea despăgubirii care este solicitată.

Câteva exemple de cazuri pe care un avocat bun pentru vătămări corporale le-ar putea accepta pe baza „„Fărăștig, fără taxă”” includ:

Accidente la locul de muncă

Accidente rutiere

Neglijență medicală

Pretenții de răspundere publică

Plângeri ale consumatorilor

Dacă ați fost rănit într-un accident care nu a fost din vina dumneavoastră, ar trebui să discutați cu un avocat pentru a discuta dacă aveți un caz. Aceștia vă vor putea sfătui dacă un acord „„Fără câștig fără taxă”” este potrivit pentru dvs. și, de asemenea, vă vor putea ajuta cu procesul de depunere a unei cereri.

Este important de menționat că acordurile „„Fără câștig, fără taxă”” nu sunt o garanție a succesului. Fiecare caz este diferit și nu există nicio garanție că vă veți câștiga cererea. Cu toate acestea, dacă ați fost rănit într-un accident care nu a fost din vina dvs., merită să discutați cu un avocat pentru a discuta opțiunile dvs.

În cine să încrezi în revendicarea ta „„Fărăștig, fără taxă””?

Iată câteva sfaturi despre cum să găsești un avocat bun pentru o cerere de vătămare corporală „„Fără câștig, fără taxă”:

Obțineți recomandări de la prieteni și familie. Dacă cunoașteți pe cineva care a avut succes cu cererea „„Fără câștig, fără taxă””, cereți-i numele avocatului său.

Căutați recenzii online. Există o serie de site-uri web care vă permit să citiți recenziile avocaților. Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți o idee despre calitatea serviciilor pe care le oferă.

Verificați calificările și experiența avocatului. Asigurați-vă că avocatul are calificările și experiența pentru a se ocupa de tipul dvs. de caz.

Obțineți o consultație gratuită. Mulți avocați oferă consultații gratuite. Aceasta este o ocazie bună de a-l întâlni pe avocat și de a-i adresa întrebări despre cazul dumneavoastră.

Ai incredere in instinctul tau. Când intervieviți avocații, aveți încredere în sentimentele dvs. Dacă simțiți că avocatul nu este potrivit pentru dvs., atunci treceți mai departe.

Este important să găsești un avocat în care să te simți confortabil și în care ai încredere. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că obțineți cea mai bună reprezentare posibilă.

Claim Time este acum cu Claim Today: „„Fărăștig, fără taxă””

Cel mai bun avocat de vătămare „„Fără câștig, fără taxă”” este unul care are experiență, cunoștințe și compasiune. Ar trebui să aibă un istoric dovedit de succes în câștigarea cazurilor „„Fără câștig, fără taxă”. De asemenea, ar trebui să poată comunica eficient cu clienții lor și să-i țină la curent cu evoluția cazului lor.

Iată câteva dintre calitățile care fac un bun avocat de vătămare „„Fărăștig, fără taxă””:

Experiență: Avocatul ar trebui să aibă experiență în gestionarea cazurilor „„Fără câștig fără taxă””. Claim Today are peste douăzeci de ani de experiență din 199, acționând pentru clienții răniți. Ei ar trebui să cunoască dezavantajele procesului juridic și să poată naviga eficient în sistem.

Cunoștințe: Avocatul ar trebui să aibă cunoștințe despre lege și despre tipul specific de vătămare pe care l-ați suferit. Avocatul nostru Claim Today are 25 de ani de experiență în reclamații pentru vătămări corporale și este un specialist în acest domeniu de peste două decenii. Ar trebui să vă poată sfătui cu privire la drepturile și opțiunile dvs. legale.

Compasiune: Avocatul trebuie să fie plin de compasiune și înțelegător. Echipa noastră este instruită să fie sensibilă și confidențială cu nevoile și revendicările dumneavoastră. Ar trebui să fie capabili să se pună în locul tău și să înțeleagă prin ce treci. De asemenea, ar trebui să vă poată oferi sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie.

Comunicare: Avocatul ar trebui să fie un bun comunicator. Suntem instruiți în 17 limbi diferite și vorbim limba dvs. – orice vă face confortabil. Vă putem explica procesul legal într-un mod pe care îl puteți înțelege. De asemenea, ar trebui să vă poată ține la curent cu evoluția cazului dvs.

De încredere: Avocatul trebuie să fie de încredere. Claim Today sunt sinceri cu tine despre cazul tău și despre șansele tale de succes. Putem păstra informațiile dvs. confidențiale.

Dacă sunteți în căutarea unui avocat de vătămare „„Fărăștig, fără taxă””, este important să vă faceți cercetările și să găsiți unul care are experiența, cunoștințele și compasiunea de care aveți nevoie. Claim Today deservește clienții răniți din 1999 – Vă sprijinim 100%. Sună la 0800 29 800 29 sau WhatsApp + 447901 558 530 sau e-mail info@claimtoday.com

claim-today-clock-Thumbs Up-pose

We've made it very easy to get advice