Introducere

Da, este posibil să puteți solicita despăgubiri pentru durere și suferință, în funcție de specificul cazului. În general, despăgubirile pentru durere și suferință sunt acordate în cazurile în care o persoană a suferit vătămări fizice sau emoționale din cauza neglijenței sau a faptei greșite a altcuiva. Este important de reținut că aceste tipuri de daune sunt foarte subiective și variază în funcție de gravitatea vătămării și de circumstanțele unice ale cazului.

Cum se calculează durerea și suferința

Din păcate, nu există o sumă stabilită de daune pentru durere și suferință în Marea Britanie. Prejudiciile sunt evaluate de la caz la caz, luând în considerare faptele și circumstanțele particulare ale cazului. Valoarea despăgubirilor acordate va depinde de gravitatea vătămării, de cantitatea de suferință cauzată și de cât de multă pierdere de câștig a fost suportată.

În Marea Britanie, daunele pentru durere și suferință sunt calculate în funcție de valoarea prejudiciului cauzat reclamantului, cum ar fi costurile medicale, câștigurile pierdute și alte pierderi. Instanța ia în considerare, de asemenea, severitatea durerii, durata durerii, impactul durerii asupra vieții reclamantului și orice alți factori care ar fi putut contribui la durere și suferință. Instanța va lua în considerare, de asemenea, orice probe relevante prezentate de avocatul reclamantului, cum ar fi rapoartele profesioniștilor medicali și alte probe.

Orientări judiciare

Orientările se bazează pe principiul conform căruia daunele ar trebui să fie evaluate pentru a compensa partea vătămată pentru pierderile suferite, mai degrabă decât pentru a pedepsi autorul greșit. Orientările se bazează pe o varietate de factori, inclusiv natura vătămării, gradul de vină, amploarea vătămării și cantitatea de durere și suferință experimentată de partea vătămată. Orientările pot lua în considerare, de asemenea, orice circumstanțe atenuante și orice circumstanțe agravante. Orientările nu sunt obligatorii, dar sunt, în general, considerate a fi o sursă de îndrumare de încredere în evaluarea daunelor.

Leziuni de suferință psihologică și mintală

Durerea și suferința se pot referi și la suferință atât mentală, cât și emoțională. Aspectul de vătămare fizică a durerii și suferinței este doar o componentă.

Durerea și suferința pentru vătămarea psihică sunt cuantificabile în același mod ca durerea și suferința fizică. Cu toate acestea, o persoană poate fi despăgubită pentru vătămarea psihică prin acordarea de despăgubiri, poate include despăgubiri pentru suferință emoțională, suferință mentală, umilire, anxietate, pierderea plăcerii vieții și alte forme de vătămare intangibilă.

În Marea Britanie, nu există o prevedere legală care să despăgubească pe cineva pentru vătămarea sau vătămarea psihică. Cu toate acestea, o cerere de despăgubire poate fi făcută din neglijență, iar daunele pot fi solicitate pentru vătămarea psihică sau vătămarea suferită ca urmare a neglijenței unei alte persoane. Aceste daune pot include despăgubiri pentru durere și suferință. Cuantumul despăgubirii care poate fi acordată este stabilit de instanță.

Acestea pot include

1. Anxietate

2. Depresie

3. Tulburare de stres posttraumatic (PTSD)

4. Tulburare bipolară

5. Tulburare obsesiv-compulsivă (TOC)

6. Tulburare de panică

7. Tulburarea cu deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD)

8. Schizofrenie

9. Fobii

10. Tulburări de alimentație

11. Abuzul de substanțe

12. Gânduri sau comportamente suicidare

13. Disocierea

14. Stima de sine scăzută

15. Stresul cronic

16. Izolarea socială

17. Retragerea din activități

18. Concentrare slabă

19. Lipsa de motivare

20. Dificultate la somn

Test subiectiv sau obiectiv pentru durere și suferință?

Subiectiv. Instanțele din Marea Britanie folosesc o evaluare subiectivă atunci când determină valoarea compensației pentru durere și suferință. Cu alte cuvinte, instanța va lua în considerare circumstanțele individuale ale individului, cum ar fi vârsta, istoricul medical, natura vătămării și orice alți factori relevanți. Instanța va pronunța apoi o hotărâre pe baza acestor factori și va decide cu privire la o sumă adecvată de despăgubire. Dovezile medicale pot fi critice și pentru a vă asigura că aveți cei mai buni medici de care aveți grijă, contactați Claim Today.

Unii oameni pot avea diferite niveluri de toleranță la durere și diferite praguri de durere. De asemenea, oamenii pot reacționa diferit la aceeași vătămare în funcție de starea lor emoțională, experiența anterioară cu durere, vârstă, sex și genetică. În plus, locația rănii poate determina unii oameni să experimenteze mai multă durere decât alții.

Concluzie

Revendicarea pentru durere și suferință după un accident este esențială, deoarece ajută la compensarea victimelor pentru suferința lor fizică, mentală și emoțională cauzată de incident. Banii primiți prin acest tip de reclamație pot acoperi cheltuielile medicale, salariile pierdute și alte daune legate de accident. De asemenea, poate ajuta la oferirea unui sentiment de justiție și de închidere pentru victimă și familia lor.

“Revendicați astăzi” care vă susține 100% din 1999

Sunați la 0800 29 800 29

Sau WhatsApp +44 7901 558 530

Sau e-mail info@claimtoday.com

claim-today-clock-Thumbs Up-pose

We've made it very easy to get advice